Corporate Advisors Team

За нас

Corporate Advisors е консултантска фирма, специализирана в областта на данъчното консултиране, международното данъчно планиране, счетоводството и одиторските услуги. Ново име, обединяващо признати специалисти, Corporate Advisors предлага на своите клиенти цялостни и задълбочени решения в областта на корпоративното структуриране и финанси.

Нашите ценности

Corporate Advisors се стреми към почтеност, сътрудничество и перфекционизъм във всяко предприето начинание. Работейки в екип, ние разчитаме един на друг и така постигаме най-добрите резултати. Ние се стремим да оправдаем доверието и докажем надеждността си, да накараме клиентите си да почувстват уважението, което заслужават. Демонстрирайки висока компетентност и професионализъм, ние работим не само за да отговорим, но и за да надминем очакванията на своите клиенти.

Нашето виждане

“Политическият и макроикономически стабилитет на България през последните години постави солидни предпоставки за високото ниво на директни чуждестранни инвестиции в страната. Локалната икономическа среда, заедно с постоянно засилващия се процес на глобализация разкриват интересни възможности за компаниите, търсещи нови перспективи за развитие. Нашата цел е да предложим на клиентите си една индивидуализирана, мулти-дисциплинарна услуга, която да задоволи напълно техните изисквания и да предостави качествени дългосрочни решения.”

Нашият подход

Нашето желание и основна цел е да направим бизнеса на нашите клиенти по- функционален и по-рентабилен във всички негови сфери. Ние сме известни с директния си подход при разрешаването на най-сложните проблеми възникващи пред бизнеса на нашите клиенти. Нашите консултанти работят съвместно с клиентите, с цел подобряване на дейността и създаване на конкурентни преимущества. Ние се гордеем със съвместната работа с нашите клиенти, която стимулира изработването на индивидуални решения, съобразени с техните уникални потребности. Оценявайки характерните особености, насърчавайки новите идеи и обмяната на информация, ние успяваме да постигнем дълбок и продължителен ефект върху хората и организациите на чиито бизнес партнираме.

Присъединете се към нашия екип

Ние сме в постоянно търсене на професионалисти. Сигурни сме, че ще осигурим пространство за личностно развитие, много интересни проекти, приятна работна атмосфера и много други. Винаги можете да кандидатствате за някоя от отворените ни позиции или да ни изпратите автобиография и мотивационно писмо. Ще се радваме да се присъедините към нас.